knop bellenknop mailknop route

301

Maaike de Graaf - Buitenhuis (Big 19066863904)

Sinds 2007 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In 2008 ben ik in Oosterwolde komen werken. In 2012 ben ik afgestudeerd als Master manueel therapeut aan de SOMT en daarmee ben ik gespecialiseerd in de gewrichten met name gericht op de wervelkolom.

Sindsdien ben ik me verder gaan specialiseren richting kaak-, hoofdpijn- en duizeligheidsklachten, waarbij ik middels Crafta werk en via het duizeligheidscentrum Gelre ziekenhuis Apeldoorn. Door scholingen en congressen blijf ik up-to-date in de laatste ontwikkelingen. Sinds 2023 ben ik ook gespecialiseerd in het toepassen van Dry Needling

Tevens begeleid ik mensen in het rugtriathlon programma en ben ik met Alan aangesloten bij het rugnetwerk. Met Martijn werk ik samen als schouder specialist en zijn we aangesloten bij het Schoudernetwerk

Ik ben aanwezig op maandag(avond), dinsdag en donderdag. Dinsdagochtend ben ik aanwezig op onze locatie in Makkinga. 

 

Noortje Drijfhout - Verkade (Big 99911022704)

Mijn naam is Noortje Drijfhout. Sinds 2009 ben ik fysiotherapeut. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in verschillende praktijken. Sinds 2010 werk ik in Oosterwolde.

Naast algemeen fysiotherapeut ben ik ook gespecialiseerd bekkentherapeut. Naast de “algemene” klachten kunt u bij mij terecht voor alle klachten betreft het bekken en de bekkenbodem. Zwangere vrouwen, maar ook de mannen en vrouwen met klachten rond het bekkenbodem gebied kunnen bij mij terecht. Daarnaast ben ik geschoold in het behandelen van zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten en mag ik ZwangerFit geven.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag (waaronder ook de avond) en vrijdag.

 

Martijn Christerus (Big 29915119704)

Sinds 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Na enkele jaren het vak te hebben uitgeoefend ben ik in 2015 begonnen met de Master opleiding Manuele therapie. In 2018 ben ik afgestudeerd als master of science binnen de manueel therapie aan het SOMT.

Daarnaast ben ik actief in het landelijke Parkinsonnetwerk en lid van Chronisch zorgnet met specialisatie claudicatio, ook wel bekend onder de naam etalagebenen of perifeer arterieel vaatlijden. Deze netwerken zijn opgericht om optimale zorg te kunnen bieden aan deze specifieke doelgroepen. In deze multidisciplinaire netwerken is er goed contact met verschillende disciplines waar deze doelgroepen mee in contact komen. Door periodieke bijeenkomsten en congressen blijf ik up-to-date in de ontwikkelingen binnen de zorg van deze doelgroepen.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag (ook avond), donderdagochtend en vrijdag.

 

Martijn van Delden (Big 19916702104)

Mijn naam is Martijn van Delden en ben in februari 2013 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Sinds mei 2013 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Oosterwolde. Ik ben gespecialiseerd in schouderklachten en zit sinds 2015 samen met collega Maaike bij het Schoudernetwerk Friesland. Door het volgen van cursussen en diverse scholingsactiviteiten probeer ik mij zoveel mogelijk te verdiepen en verbreden binnen de fysiotherapie. Zo ben ik sinds 2016 gespecialiseerd in het toepassen van Dry Needling, geef ik Shockwavetherapie en sinds 2023 heb ik mijn onderzoeksvaardigheden kunnen uitbreiden met Echografie. Daarnaast begeleid ik met collega Anneke de beweeggroep Diabetes. 

Ik ben van dinsdag t/m vrijdag werkzaam in de praktijk; op woensdagochtend behandel ik patienten op onze locatie bij Huisartsenpraktijk De Brinkhof en op woensdagmiddag behandel ik patienten in Haulerwijk.

 

Franciska Hofstee (Big 59918973504)

Mijn naam is Franciska Hofstee. In juli 2014 heb ik mijn opleiding fysiotherapie succesvol afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds juni 2015 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Oosterwolde en in 2020 heb ik de opleiding tot kinderfysiotheraut afgerond. Samen met de andere kinderfysiotherepeuten begeleid ik de Fitkids groep. 

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdagochtend en de vrijdag. Op de ochtenden begeleid ik kinderen op verschillende scholen die problemen ondervinden met de fijne en of grove motorische vaardigheden. 

 

Jelske Besemer-van der End (Big 49064144504)

Mijn naam is Jelske Besemer-van der End. In 2005 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden en ben ik op mijn stage-adres gaan werken in Leiden. Ik kreeg toen de kans direct verder te gaan met de master Kinderfysiotherapie bij Avans+ in Breda, die ik in 2009 heb afgerond. Ik ben ook gespecialiseerd in Zintuiglijke prikkelverwerking en in Sherborne therapie. Op zoek gaan naar hun eigen (motorische / fysieke) niveau, en met ouders / andere betrokkenen de kinderen steeds een stapje verder krijgen en spelenderwijs werken aan hun zelfvertrouwen vind ik een mooie uitdaging! 

Ik werk op de dinsdag, donderdag en vrijdag en ben werkzaam op verschillende scholen en op de locaties De Brinkhof en Haulerwijk.

 

Laura van den Bosch (Big 49923012404)

In 2018 ben ik begonnen bij Fysiotherapie Oosterwolde als algemeen fysiotherapeut en behandel ik mensen met klachten aan het bewegingsapparaat en help ik u om uw activiteiten in het dagelijks leven zonder of met minder beperkingen uit te voeren. Sinds 2019 ben ik gespecialiseerd in het behandelen van voetklachten en mag ik mijzelf erkend voetentrainer noemen. Ik kijk daarbij hoe de houding en voet in relatie staan tot de klacht. Daarnaast begeleid ik samen met Anneke en Evelien de COPD groep en zijn wij aangesloten bij het longnetwerk. Tevens begeleid ik met Anneke en Hilde mensen voor, tijdens of na hun oncologische behandeling om zo fit mogelijk te worden. Onze praktijk is aangesloten bij het oncologienetwerk waar wij opleidingen volgen, kennis delen en ervaringen uitwisselen.

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. Op donderdagmiddag ben ik aanwezig op onze dependance in Makkinga

 

 

Alan Kalt (Big 19924618704)

Mijn naam is Alan Kalt. Sinds juni 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool te Groningen. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Fysiotherapie Oosterwolde. Sinds juli 2018 werk ik als algemeen fystioherapeut bij Fysiotherapie Oosterwolde. Als algemeen fysiotherapeut zal ik uw klachten aan het bewegingsapparaat behandelen en u helpen om uw activiteiten in het dagelijks leven zonder beperking uit te kunnen voeren. Daarnaast ben ik actief in het landelijke Chronisch zorgnet. Dit netwerk is opgericht om optimale zorg te kunnen bieden aan deze specifieke doelgroep. In februari 2021 ben ik begonnen met de Master 'Musculoskeletaal ' en ga ik mij specialiseren als sport-/manueeltherapeut

Ik ben aanwezig van dinsdag t/m vrijdag en werk ik op de woensdagavond.

 

Hilde Hielkema (Big 69923445604)

Mijn naam is Hilde Hielkema en ben in augustus 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Hogeschool Thim van der Laan. Sinds november 2018 werk ik bij Fysiotherapie Oosterwolde. Ik ben gespecialiseerd in het toepassen van Dry Needling en zit ik in het BIBO-netwerk. In 2022 ben ik gestart met de masteropleiding tot oncologisch fysiotherapeut. Oncologische fysiotherape richt zich specifiek op de klachten (stoornissen, beperkingen en participatieproblemen) bij kankerpatiënten.

Ik ben aanwezig van maandag tot en met woensdag en op vrijdagochtend ben ik aanwezig in de Brinkhof. 

Elsemiek Katerberg (Big 59922985604)

Mijn naam is Elsemiek Katerberg. In 2017 ben is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen en ben ik vervolgens gaan werken in een praktijk in Hoogeveen. Om mij verder te specialiseren binnen de fysiotherapie heb ik in 2021 de masteropleiding tot kinderfysiotherapeut aan de Avans+ in Breda afgerond en ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut bij Fysiotherapie Oosterwolde. Ik zal mij inzetten om kinderen met een achterstand in de bewegingsontwikkeling of problemen met bewegingsvaardigheden te begeleiden en te helpen.

Ik ben aanwezig op de maandag, woensdag en donderdag. Ik zal werkzaam zijn op verschillende scholen en op de locaties De Brinkhof en Haulerwijk.

 

Grietje Hoekstra (Big 39921167504)

Mijn naam is Grietje Hoekstra. In 2016 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vervolgens ben ik gelijk gestart met de master Manuele therapie aan het SOMT in Amersfoort die ik in 2019 heb afgerond. Sinds mijn afstuderen heb ik mij verder nog gespecialiseerd in Duizeligheidsklachten. Eerder werkte ik al in 2017 en 2018 bij Fysiotherapie Oosterwolde. Na een aantal jaren bij een andere praktijk te hebben gewerkt werk ik sinds februari 2023 weer bij Fysiotherapie Oosterwolde. 

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdagmiddag, donderdagavond en vrijdag waarvan de maandagochtend en donderdagmiddag in Haulerwijk.  

 

Moniek Wezeman (Big 19926196904)

In 2019 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut succesvol afgerond in Groningen. Vervolgens heb ik een periode gewerkt in Zwolle met een doelgroep van personen met neurologische klachten of chronische pijnklachten. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut verdiep ik mij momenteel in de psychologische kant middels de studie Psychologie. Psychische klachten kunnen een ontstaanswijze of onderhoudende factor zijn van fysieke klachten. Dit is een intrigerende relatie. Daarnaast ben ik sinds juli 2021 geregistreerd handtherapeut

Gezien mijn brede interesses binnen de fysiotherapie kan ik voor verschillende aandoeningen ingezet worden als behandelaar.

Ik ben aanwezig van dinsdag tot en met vrijdag. Op dinsdagmiddag en donderdagmorgen ben ik aanwezig op de Brinkhof. 

 

Anneke van der Bij  (Big 19048844304)

In 1998 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sinds 2003 ben ik daarnaast gespecialiseerd als psychosomatisch fysiotherapeut. Als psychosomatisch fysiotherapeut behandel ik mensen met klachten van hyperventilatie, overspanning of burn-out en chronische pijn. Daarnaast ben ik lid van het Oncologienetwerk dat zich specialiseert in behandeling van mensen met kanker voor, tijdens of na de ziekenhuisbehandeling. Tevens begeleid ik de mensen met osteoporose, covidgerelateerde klachten en de COPD groepen binnen de praktijk.

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.  

Emma van Rooijen (Big 49930812004)

Mijn naam is Emma van Rooijen. In februari 2022 heb ik mijn studie aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Nadat ik twee keer een half jaar stage gelopen had in de kinderfysiotherapie wist ik zeker dat ik me hierin wou specialiseren. Om deze reden ben ik meteen na het afronden van mijn bachelor gestart met de masteropleiding Kinderfysiotherapie welke ik in 2024 heb afgerond. 

In 2022 ben ik begonnen bij Fysiotherapie Oosterwolde. Hier ben ik voornamelijk werkzaam op basisscholen in de omgeving en op locatie de Brinkhof. Mijn missie is om kinderen op de leukste manier te helpen zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdagochtend

 

 

Evelien Flapper (Big 99931467604)

Mijn naam is Evelien Flapper en ik ben in juni 2022 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik heb mijn eerste en tweede stage mogen lopen bij Fysiotherapie Oosterwolde. Deze stages heb ik als zeer leuk ervaren en ben erg blij dat ik nu onderdeel mag uitmaken van team Fysiotherapie Oosterwolde. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik werkzaam bij Flapper Fitness in Appelscha als fitness- en groepslesinstructeur. Binnen de fysiotherapie en fitness vind ik het leuk om mensen te helpen met revalideren en het behalen van hun persoonlijke doelen. Op vrijdag begeleid ik samen met collega Anneke de COPD groep. In 2024 zal ik met collega Jarno Atsma de valpreventie gaan verzorgen. Ik verzorg het programma 'Vallen Verleden Tijd'. Tijdens Vallen Verleden Tijd gaan ouderen in een groep samen met een fysiotherapeut aan de slag met een hindernisbaan, spelvormen en valtraining en is gericht op het voorkomen van vallen bij ouderen. 

Ik ben aanwezig op woensdagochtend, donderdagmiddag en vrijdagochtend. Op dinsdagochtend ben als fysiotherapeut aanwezig op onze dependance in Appelscha bij Flapper Fitness

 

 

Jarno Atsma (Big 89933534204)

Mijn naam is Jarno Atsma. Sinds juni 2023 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens de afrondende fase van mijn studie heb ik mijn afstudeerstage bij Fysiotherapie Oosterwolde mogen lopen. Sinds juli 2023 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Oosterwolde. Naast mijn werk als fysiotherapeut zal ik met collega Evelien Flapper in 2024 de valpreventie gaan verzorgen. Hierin ben ik opgeleid tot Otago-therapeut. Als Otago-therapeut richt ik mij op het voorkomen van het aantal valongevallen bij ouderen middels het verbeteren van spierkracht en evenwicht. 

Ik ben aanwezig van maandag tot en met donderdag. Maandagochtend ben ik aanwezig op onze locatie in Huisartsenpraktijk de Brinkhof.

 

Gerda Niemeijer

Sinds 2007 werk ik in de fysiotherapiepraktijk en u treft mij voornamelijk achter de balie aan.

U kunt de praktijk bellen om een afspraak te maken, te wijzigen of af te zeggen en met al uw andere vragen help ik ook graag.

Jolanda Buurlage

Sinds 2015 werk ik bij Fysiotherapie Oosterwolde en u treft mij voornamelijk op woensdag achter de balie aan. Daarnaast houd ik mij bezig met het kwaliteitsmanagement van de praktijk.